Helppoja kahvikakkuja moneen makuun

Kokeile ja ihastu!
Helppoja kahvikakkuja valmistettaessa ei tarvitse vatkata taikinaa - taikina valmistuu kätevästi vain sekoittamalla ainekset yhteen!
Valmista perusohjeella kahvikakku seuraavasti. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä 10 min ennen kumoamista.
Kakkutaikinasta voi valmistaa myös muffinsseja: jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. Jos haluat maustaa kakkua, kokeile jotakin reseptin ehdotuksista. Jätä tällöin laittamatta peruskahvikakun taikinaan 1 dl tuoremehua ja laita tilalle taikinan sekaan haluamasi kakun alla olevat aineet.
VINKKI: Voit valmistaa samalla ohjeella myös tiikerikakkua. Ota taikinasta (jossa tuoremehu mukana) ⅓ erilleen ja sekoita siihen hyvin 3 rkl vahvaa kaakaojauhetta ja 3 rkl appelsiinimehua. Laita vuokaan ensin vaalea taikinakerros, sitten tumma ja päälle vaalea. Paina taikinaa keskeltä alaspäin, niin että taikinaan tulee raitoja. Kokeile kahvikakkujen lisäksi täytekakkuja tai suklaakakkua.
Kurkkaa myös Myllyn Parhaan kooste parhaista kuivakakuista!
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to Teein yhden mainituista by Anonymous (not verified)
In reply to Suklaakakkuun pitäisi olla " by Anonymous (not verified)
In reply to Oli kyllä tosi helppo ja by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko kakun tehdä by Anonymous (not verified)
In reply to Millä voisi korvata kerman, by Anonymous (not verified)
In reply to Millä voisi korvata kerman, by Anonymous (not verified)
In reply to Kuinka kauan kakku säilyy? by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko käyttää kuivahiivaa by Anonymous (not verified)