Anonyymi kirjoitti
14.5.2005 - 10:51
Hei,
Minä tunnen tämän reseptin nimellä pullakakku ja käytän siihen mitä hyvänsä aineksia mitä sattuu kaapissa kulloinkin olemaan.
Rasvana käytän tilanteesta riippuen jopa oliiviöljyä, rypsiöljy kyllä sopii paremmin.
Hunaja tai siirappi sopii sokerin sijasta. Tölkkihedelmät tuovat vaihtelevuutta.
Kun nestettä lisää, pitää myös lisätä jauhoja ja hiven leivinjauhetta. Rasvan voi jättää tykkänään pois.
Munia voi laittaa vähemmän. Teekakku syntyy sekoittamalla taikinaan vihreää tai mustaa teetä, siis pussien sisältöjä. Nesteeksi sopii vesikin.
Sovellan reseptiä aina kaappitilanteen mukaan. Jauhoja ja leivinjauhetta on oltava, muu on sovellettavissa. Japanilaiset ystäväni ovat ihastuksissaan näistä suomalaisista ihme kakuista, joita aina loihdin nopsasti joka tapaamiseen.
Terveiset Naganosta!
Shasmine Bruce
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.