Käyttöohje

Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Tortut voi voidella kananmunalla ja pintaan voi ripotella raesokeria tai mantelilastuja. Tortut voi myös paistaa sellaisenaan. Torttuja paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min. Valmiiden torttujen pintaan voi sihdata koristeeksi tomusokeria.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vesi, kasviöljy ja -rasva (palmu, rypsi), luumu 15 %, sokeri, tärkkelyssiirappi, suola, hapettumisenestoaine (E334), aromi, sakeuttamisaineet (E1442, E440), karamellisiirappi, säilöntäaine (E202), väri (E160a).

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliska oljor och fetter (palm, ryps), plommon 15 %, socker, stärkelsesirap, salt, antioxidationsmedel (E334), arom, förtjockningsmedel (E1442, E440), karamellsirap, konserveringsmedel (E202), färg (E160a).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa, seesaminsiemeniä ja maitotuotteita.

Kan innehålla spår av ägg, soja, sesamfrö och mjölkprodukter.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(45 g)
DI﹡
energia1393 kJ766 kJ
energia336 kcal185 kcal9 %﹡
Rasva20.3 g11.2 g16 %﹡
josta tyydyttynyttä9.4 g5.2 g26 %﹡
hiilihydraatit32.2 g17.7 g7 %﹡
josta sokereita5.1 g2.8 g3 %﹡
ravintokuitu2.2 g1.2 g
proteiini4.7 g2.6 g5 %﹡
suola0.762 g0.419 g7 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Muovia (PE-LD), pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).