Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Tortut voi voidella kananmunalla ja pintaan voi ripotella raesokeria tai mantelilastuja. Tortut voi myös paistaa sellaisenaan. Torttuja paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min. Valmiiden torttujen pintaan voi sihdata koristeeksi tomusokeria.
Soveltuu parhaiten
Sopii jouluisiin herkutteluhetkiin ja muulloinkin kahvipöytään.
Kan innehålla spår av ägg, soja och mjölkprodukter.
Ravintosisältö
100 g
energia
1405 kJ
energia
339 kcal
rasva
21 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
9,9 g
hiilihydraatit
32 g
josta sokereita
5,1 g
ravintokuitu
2,1 g
proteiini
4,6 g
suola
0,77 g
laktoosi
0,00 g
Pakkauksen nettopaino
440 g
Tuotteen valmiusaste
Raakapakaste
Säilytys
Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen asti.