Käyttöohje

Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Tortut voi voidella kananmunalla ja pintaan voi ripotella raesokeria tai mantelilastuja. Tortut voi myös paistaa sellaisenaan. Torttuja paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min. Valmiiden torttujen pintaan voi sihdata koristeeksi tomusokeria.

Käyttökohde

Sopii jouluisiin herkutteluhetkiin ja muulloinkin kahvipöytään.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vesi, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), luumu 15 %, sokeri, tärkkelyssiirappi, suola, hapettumisenestoaine (L-viinihappo), aromi, sakeuttamisaineet (E1442, pektiini), karamellisiirappi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E333) säilöntäaine (E202), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), plommon 15 %, socker, stärkelsesirap, salt, antioxidationsmedel (L-vinsyra), aromämne, förtjockningsmedel (E1442, pektin), karamellsirap, surhetsreglerande medel (citronsyra, E333) konserveringsmedel (E202), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja maitotuotteita.

Kan innehålla spår av ägg, soja och mjölkprodukter.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(45 g)
DI﹡
energia1405 kJ773 kJ
energia339 kcal186 kcal9 %﹡
Rasva21 g11 g16 %﹡
josta tyydyttynyttä9.9 g5.5 g27 %﹡
hiilihydraatit32 g18 g7 %﹡
josta sokereita5.1 g2.6 g3 %﹡
ravintokuitu2.1 g1.2 g
proteiini4.6 g2.6 g5 %﹡
suola0.77 g0.42 g7 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon, soveltuu vegaaniruokavalioon.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).