Myllyn Paras Food Service on tuonut markkinoille värikkäät Fusilli ja Penne Tricolore -pastat

Myllyn Paras Food Service on laajentanut pastavalikoimaa tuomalla markkinoille kaksi eri muotoista Tricolore -kuviopastaa. Kolmivärinen pasta on näyttävä salaateissa, lisukkeena tai pääruokana. Pastat valmistetaan durumvehnäjauhoista.  Punainen pasta saa makua sekä väriä tomaatista ja vihreä pasta puolestaan pinaatista.

Fusilli Tricolore eli kierrepasta sopii hyvin salaatteihin tai tarjottavaksi lisäkkeenä sellaisenaan kastikkeen kanssa. Penne Tricolore on uritettu, vinoon leikattu putkimuotoinen pasta, joka maistuu Fusillin tapaan salaateissa, sellaisenaan lisäkkeenä tai esimerkiksi keitoissa.
 


 

TUOTETIEDOT

Myllyn Paras Fusilli Tricolore
Kuidun lähde
Myyntierä: 1 x 8 kg
6417700054785 
Valmistus: Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja pastat. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 8 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli pasta käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.
 


 

Myllyn Paras Penne Tricolore
Kuidun lähde
Myyntierä: 1 x 8 kg
6417700054792
Valmistus: Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja pasta. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 8 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli pasta käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Tuotekuvat löytyvät avoimesta kuvapankista: https://myllynparas.imagebank.fi/. Valitse "Selaa". Food Service -tuotteet -> "Pastatuotteet".

 

Tiedoteryhmä