Myllyn Paras Food Service lanseeraa OATGOODS -ruoanlaittotuotteet ammattikeittiöihin! Uudista tarjottavat täysjyväkauralla sekä rypsiöljyllä.

Kotimainen OATGOODS on Myllyn Paras ruoka-ainesinnovaatio, jonka tuomme nyt ammattikeittiöihin! OATGOODS on täysjyväkaurasta ja rypsiöljystä paahtamalla valmistettu monikäyttöinen ruoka-aines, jonka avulla on helppo tapa lisätä tuttuihin ruokiin kuituja ja pehmeitä kasvirasvoja. OATGOODSia voi käyttää ammattikeittiöissä erittäin monipuolisesti niin vuoka- ja laatikkoruoissa, keitoissa, smoothieissa sekä erilaisissa jälkiruoissa. Samalla saadaan ruokiin lempeän kauran vivahde ja täyteläisen miellyttävä rakenne. 

OATGOODS helpottaa ammattikeittiön arkea monin tavoin: Vegaanisten tai kasvisruokien valmistus on entistä helpompaa, sillä esimerkiksi munamaito voidaan korvata ruoanlaitossa yhdistämällä OATGOODS Ruoanlaittoon ruoka-aineksen sekä veden. Tällöin saadaan monikäyttöinen kauraliemi. OATGOODS on myös riittoisaa, jolloin syntyy vähemmän pakkausjätettä. 

OATGOODS-ruoanlaittotuotteet ovat nyt tilattavissa.

TUOTTEET:

Myllyn Paras OATGOODS Ruoanlaittoon 7 kg - Kauraisa liemiaines ja makujen täydentäjä, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Valmista esimerkiksi kätevä kauraliemi yhdistämällä OATGOODS Ruoanlaittoon ruoka-aines ja vesi. 

 

Runsaskuituinen, vegaaninen, omega-3-rasvahappojen lähde, GMO-vapaa. Avainlippu-merkintä.
GTIN: 6417700054556  

Myllyn Paras OATGOODS Leivitykseen ja kuorrutukseen 6 kg - Kauraisa rapean pinnan makutekijä. Säilyttää ruoan mehevyyden
ja tuot helposti lisämakua sekä rapsakkuutta ruokalajeille. Käytä korppujauhon tapaan leivityksessä, pannulla tai rasvakeittimessä paistettaville
tuotteille. 
 

Runsaskuituinen, vegaaninen, GMO-vapaa. Avainlippu-merkintä.

GTIN: 6417700054532
 

Tästä löydät OATGOODS-ruoanlaittoon reseptit ammattikeittiöihin:
Makaronilaatikko jauhelihasta, härkäpavusta tai tofusta
Kaura-rakuunakuorrutetut kalapalat
Kaurakuorrutettu perunakiusaus
Porkkanasosekeitto
Valkosuklaamousse
Vegaaninen mango-kaurasmoothie
Mansikka-kaurarahka
Kaura-omenapaistos
 

Tästä löydät OATGOODS-ruoanlaittoon esitteen:
OATGOODS-ruoanlaittoon reseptiesite

Tuote ja reseptikuvat ovat saatavilla kuvapankissamme myllynparas.imagebank.fi.  Valitse "Selaa", "HoReCa reseptit, "OATGOODS Ruoanlaittoon" tai syötä linkki https://myllynparas.imagebank.fi/#/category/2201 selaimeen.

Tiedoteryhmä