Vaalea glögi ja korvapuustichipsit

Vaalea glögi ja korvapuustichipsit
6:lle
1lomenamehua
6neilikkaa
1kanelitanko
pala vaniljatankoa
(12clBecherovkaa, Calvadosta tai vodkaa)
6mantelia
½dlkorintteja
2paistettua Myllyn Paras Korvapuustia

Valmistusohje

Paista sulaneet korvapuustit 180-asteisen uunin keskitasolla n. 15–17 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä. Kuumenna omenamehu ja mausta se neilikalla, kanelilla ja vaniljalla. Anna mausteiden maustaa glögiä termospullossa tai kattilan miedoimmalla lämmöllä vähintään puoli tuntia. Leikkaa valmiiksi paistettu ja jäähdytetty pulla ohuiksi lastuiksi ja kuivata lastuja 150-asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan rapeiksi chipseiksi. Kaada glögi laseihin ja lisää halutessasi alkoholia, mantelit ja korintit.

Resepti:
Sami Garam

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Lämmittävää juomaa