Ainekset 6:lle annosta

1
l
omenamehua
6
neilikkaa
1
kanelitanko
pala vaniljatankoa
(12
cl
Becherovkaa, Calvadosta tai vodkaa)
6
mantelia
½
dl
korintteja

Ohje

  1. Paista sulaneet korvapuustit 180-asteisen uunin keskitasolla n. 15–17 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä.

  2. Kuumenna omenamehu ja mausta se neilikalla, kanelilla ja vaniljalla. Anna mausteiden maustaa glögiä termospullossa tai kattilan miedoimmalla lämmöllä vähintään puoli tuntia.

  3. Leikkaa valmiiksi paistettu ja jäähdytetty pulla ohuiksi lastuiksi ja kuivata lastuja 150-asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan rapeiksi chipseiksi.

  4. Kaada glögi laseihin ja lisää halutessasi alkoholia, mantelit ja korintit.

Resepti:
Sami Garam

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.