Thaiwok Pestopastalla

Thaiwok Pestopastalla

Pestopasta antaa ruoalle makua, et tarvitse erikseen kastiketta.  Thairuoka on itsessään useimmiten maukasta ja terveellistä, rasvaisia kastikkeita ei tarvita.  Kala ja äyriäiset sopivat ruokaan mainiosti.  Pilkkomalla kasvikset kauniisti ja käyttämällä värikkäitä astioita saat esille myös silmänruokaa.

4:lle
2rklöljyä
1punasipuli
4valkosipulinkynttä tai valkosipulitahnaa
3dlvettä
2-3rklsoijakastiketta
2rkl(thai)chilikastiketta tai 1-2 tl chilijauhetta
n.5dlMyllyn Paras Pestopastaa
4dlkookosmaitoa
n.400gkalaa (esim. puna-ahventa, haukea, kampelaa, lohta tms. kalaa tai katkarapuja)
1-2paprikaa (punainen tai oranssi)
(200gbambunversoja tai sokeriherneenpalkoja)
2rkltummaa tai fariinisokeria
parmesaanijuustolastuja
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Paista viipaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti öljyssä wokpannussa. Lisää vesi ja soijakastikkeet. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja kookosmaito. Anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 4 min. Lisää kalapalat tai katkaravut, suikaloitu paprika,(bambunversot) ja sokeri, anna kypsyä vielä 2-3 min. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)