Savulohinen chilipastasalaatti

Savulohinen chilipastasalaatti

Tämä resepti voitti Myllyn Paras pastaresepti 2013 -kilpailun!

130gMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
1prkPhiladelphia maustamatonta tuorejuustoa
1prkcrème fraîchea
1prkaurinkokuivattu tomaatti fetakuutioita
kurkkua pieniksi paloiksi pilkottuna
1kuutioitu punainen paprika
1iso silputtu punainen sipuli
savulohifileepala
persiljasilppua
½sitruunan mehu
mustapippuria
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria

Valmistusohje

Keitä, valuta ja jäähdytä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Perkaa ja paloittele lohi. Sekoita tuorejuusto ja crème fraîche sekä mausteet ja lisää paprika, kurkku, sipuli, pasta, feta ja lohi. Sekoita kaikki ainekset keskenään varovasti. Salaatin voi tehdä jo edellisenä päivänä valmiiksi ja ottaa esimerkiksi lounaaksi töihin mukaan.

Resepti:
Sari Kalliomäki, Tyrniä ja tyrskyjä -blogi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)