Pasta-katkarapusalaatti

1 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
4-6:lle
n.4 | dl | Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia |
½ | tuoretta kurkkua (150 g) | |
1 | punainen paprika (150 g) | |
1 | keltainen paprika (150 g) | |
150 | g | pakastekatkarapuja |
Salaatinkastike: | ||
½ | dl | sitruunamehua |
1 | dl | öljyä |
1-2 | valkosipulinkynttä | |
1 | rkl | sokeria |
½ | tl | yrttisuolaa |
1 | tl | kuivattua tilliä (tai ½ dl tuoretta) |
(valkopippuria) |
Valmistusohje
- Keitä makaronia pussin ohjeen mukaan 5 min. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Kuutioi kurkku ja paprikat. Sekoita kaikki salaatin ainekset.
- Valmista salaattikastike sekoittamalla sen ainekset. Yhdistä kastike salaatin sekaan ja anna vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin. Tarjoile esim. patongin kanssa.
Kommentoi reseptiä