Pasta-katkarapusalaatti

Pasta-katkarapusalaatti
4-6:lle
n.4dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
½tuoretta kurkkua (150 g)
1punainen paprika (150 g)
1keltainen paprika (150 g)
150gpakastekatkarapuja
Salaatinkastike:
½dlsitruunamehua
1dlöljyä
1-2valkosipulinkynttä
1rklsokeria
½tlyrttisuolaa
1tlkuivattua tilliä (tai ½ dl tuoretta)
(valkopippuria)

Valmistusohje

Keitä makaronia pussin ohjeen mukaan 5 min. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Kuutioi kurkku ja paprikat. Sekoita kaikki salaatin ainekset.  Valmista salaattikastike sekoittamalla sen ainekset. Yhdistä kastike salaatin sekaan ja anna vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin. Tarjoile esim. patongin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

salaatinkastikkeesta voisi jättää valkosipulin pois tulee paha maku!!!! :/