Rukiinen Porkkana-karviaispiirakka

Rukiinen Porkkana-karviaispiirakka
piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
Täyte:
3dlporkkanasosetta
½dlhunajaa
1tlkanelia
½tlinkivääriä
1muna
3dlpuhdistettuja karviaisia

Valmistusohje

Valmista porkkanasose tai käytä kaupan valmista sosetta. Ota
pakastetaikinapohja sulamaan. Taputtele sulanut pohja piirakkavuoan pohjalle ja reunoille, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella.

Sekoita täytteen aineet ja levitä piirakkapohjalle.

Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30-40 min.
Porkkana-karviaisyhdistelmä on ikään kuin ”valelakkahilloa”. Piirakkaan voi
käyttää myös oikeita lakkoja.

VINKKI: Kokeile halutessasi pohjana Myllyn Paras Pyöreä
Piirakkataikina, makeaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)