Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm annosta

Täyte:
3
dl
porkkanasosetta
½
dl
hunajaa
1
tl
kanelia
½
tl
inkivääriä
1
muna
3
dl
puhdistettuja karviaisia

Ohje

  1. Valmista porkkanasose tai käytä kaupan valmista sosetta. Ota pakastetaikinapohja sulamaan. Taputtele sulanut pohja piirakkavuoan pohjalle ja reunoille, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Sekoita täytteen aineet ja levitä piirakkapohjalle.

  2. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30-40 min. Porkkana-karviaisyhdistelmä on ikään kuin ”valelakkahilloa”. Piirakkaan voi käyttää myös oikeita lakkoja.

VINKKI: Kokeile halutessasi pohjana Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, makeaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

4 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.