Kauraomenapaistos

Kauraomenapaistos
noin 6:lle
n.5isoa omenaa (tai n. 10 pientä)
1tlkanelia
100gvoita tai margariinia
1dlfariinisokeria
3dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
½dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Lohko kuoritut omenat voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan, ripottele pinnalle kanelia. Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput aineet. Levitä seos omenalohkojen päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 minuuttia tai mikroaaltouunissa n. 10 minuuttia täydellä teholla (800 W). Tarjoile vaniljakiisselin tai jäätelön kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (74)

Fariinisokeri oli päässyt loppumaan ja ruskistin tavallisen sokerin pannulla. Olipa hyvää
Ihana perusohje! Jos käyttää makeahkoa omenalajiketta, niin riittäisi ehkäpä vähempikin sokerimäärä. Nyt Royal Galan kanssa tuli vähän liiankin makea.
Ainakin kymmenen kertaa tehty tänä syksynä. Hyvää on vaniljakastikkeen kanssa. Minäkään en laittanut vehnäjauhoja.
Olemme tehneet tätä jo muutamaan otteeseen, ja todella hyvää on ollut! Tästä tulee vakioresepti, suosittelen lämpimästi!
Pystyykö valmiin paistoksen pakastamaan?
Paistoksen voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Kyllä tuli hyvää omenapaistosta, tällä reseptillä. 2 kertaa jo olen tehnyt ja omeniahan nyt riittää.
No niin, nyt on uunissa paistumassa. En laittanut vehnäjauhoja sinne.
Voiko korvata neljän viljan täysjyvahiutaleista jos ei ole kaurahiutaleita?
Myös neljän viljan hiutaleita voi käyttää. Toki maku on silloin erilainen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta