Kauraomenapaistos

Kauraomenapaistos
noin 6:lle
n.5isoa omenaa (tai n. 10 pientä)
1tlkanelia
100gvoita tai margariinia
1dlfariinisokeria
3dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
½dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Lohko kuoritut omenat voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan, ripottele pinnalle kanelia. Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput aineet. Levitä seos omenalohkojen päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 minuuttia tai mikroaaltouunissa n. 10 minuuttia täydellä teholla (800 W). Tarjoile vaniljakiisselin tai jäätelön kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (71)

Olemme tehneet tätä jo muutamaan otteeseen, ja todella hyvää on ollut! Tästä tulee vakioresepti, suosittelen lämpimästi!
Pystyykö valmiin paistoksen pakastamaan?
Paistoksen voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Kyllä tuli hyvää omenapaistosta, tällä reseptillä. 2 kertaa jo olen tehnyt ja omeniahan nyt riittää.
No niin, nyt on uunissa paistumassa. En laittanut vehnäjauhoja sinne.
Voiko korvata neljän viljan täysjyvahiutaleista jos ei ole kaurahiutaleita?
Myös neljän viljan hiutaleita voi käyttää. Toki maku on silloin erilainen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tosi hyvää! Tehtiin "pikatyönä" kun lapsi maistoi omenaa ja oli niin hapan etten minäkään tykännyt. Muuten oltais syöty raakana välipalana. Hyvää oli vaikka jätti rasvan pois.
Tosi ihana syksyyn sopiva jälkiruoka! Nam!
Olen tätä aikaisemmin tehnyt ihan ohjeiden mukaisesti, mutta ajattelin, että voisiko tästä tehdä myös piirakkamaisen laittamalla piirakkataikinan pohjaksi. Palaako kaurahiutaleet ennen taikinan kypsymistä? :)

Pages