Rukiinen, maidoton Lihamakaronilaatikko

Rukiinen, maidoton Lihamakaronilaatikko

Runsaskuituinen ruismakaroni on mainio vaihtoehto valkoiselle makaronille. Lihaliemellä saat makaronilaatikosta laktoosittoman. Tämä makaronilaatikko maistuu melkein samalta kuin perinteinenkin, mutta ruis antaa hiukan enemmän suomalaista makua. Katso video ohjeen alta, kuinka Janne Kataja ja Arja Savela valmistivat tämän lihamakaronilaatikon.

iso uunivuoallinen, 4-6:lle
6dl
400gjauhelihaa
1iso sipuli
1-2tlsuolaa
1tlcurrya
tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta
3kananmunaa
7-8dllihalientä

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa voideltuun vuokaan. Sekoita munat ja lihaliemi, kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)