Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja kauramakaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 8 min. Valutetaan makaronit  lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Käyttökohde

Sopii hyvin sellaisenaan kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.

Ainekset

HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄKAURAJAUHO (30 %), vesi
JÄSTBRÖDSVETEMJÖL, FULLKORNSHAVREMJÖL (30 %), vatten

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1475 kJ1180 kJ14 %﹡
energia353 kcal282 kcal14 %﹡
Rasva4 g3.2 g4 %﹡
josta tyydyttynyttä0.7 g0.6 g3 %﹡
hiilihydraatit61 g49 g19 %﹡
josta sokereita3 g2.4 g3 %﹡
ravintokuitu8.2 g6.5 g
proteiini13 g11 g21 %﹡
suola0.01 g0.01 g1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kananmunaton, runsaskuituinen.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).