Ruisrakettipata

Ruisrakettipata
noin 4:lle
1rklöljyä
1purjosipuli
n.400gpalvikinkkua suikaleina
1lvettä + 2 lihaliemikuutiota
1ps
1pspakasteherneitä
1tlhienonnettua maustepippuria
1rklpersiljaa
(n.6valkosipulinkynttä)
n.200gmaustettua tuorejuustoa (esim. pippuri tai valkosipuli)

Valmistusohje

Hauduta miedolla lämmöllä purjosipuli- ja kinkkusuikaleita öljyssä kattilassa hetki, lisää vesi ja lihaliemikuutiot ja mausteet, anna kiehahtaa. Lisää makaronit ja pakasteherneet ja anna kiehahtaa uudelleen. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Anna kypsyä vain 4 min ja pata on valmis!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)