Ranskanleipä

Myllyn Paras
3dlvettä
1rklöljyä
8dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja (520 g)
1tlsuolaa
tlkuivahiivaa (tai ¼ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen
kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit
käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti käynnistyväksi. Valitse
ranskanleivän tai perusleivän ohjelma ja ohjelmoi tai käynnistä leipäkone.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (9)

Liikaa jauhoja.
Aivan liikaa jauhoja. Tein ajastimella ja aamulla koneessa oli kuiva jauhoinen koppura.
Eri leipäkoneissa tarvittavan jauhon määrä voi hieman vaihdella riippuen leipäkoneiden erilaisista ohjelmistakin. Oman leipäkoneen ohjekirjasta kannattaa myös tarkistaa valmistajan suosittelemat leivän ainesuhteet ja ohjelmat. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Omassa koneessa oli luultavasti pienempi paistoastia, joten pienensin kaikki ainemäärät puoleen. Onnistuu siis täysin vasta-alkajaltakin, jopa heti ensimmäisellä kerralla.
Jauhomäärä vaihtelee merkin mukaan, että kaikilla ei tuo 8 dl riitä. Pitää seurata millainen taikina siitä muodostuu.
Huippuhyvää ranskanleipää. Onnistuu varmasti jokaiselta!
herkullista
Siis aivan loistava! Hyvää, ei mitään hötyleipää.
Maistui ranskanleivältä.