Piparit ja gorgonzolamousse

Piparit ja gorgonzolamousse
2:lle
Piparit:
1pktMyllyn Paras laktoositon Piparitaikinaa (500 g)
Gorgonzolamousse:
100ggorgonzolaa
1munankeltuainen
1dlvispikermaa

Valmistusohje

Piparit: Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. 45 minuutiksi ennen leivontaa, tai yön yli jääkaappiin. Kauli taikinalevy n. 2-3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista pipareita n. 200-asteisen uunin keskitasolla 5-9 minuuttia. Gorgonzolamousse: Raasta gorgonzola ja vatkaa sitä kuumassa vesihauteessa keltuaisen kanssa. Anna jäähtyä ja lisää vaahdotetun kerman joukkoon. Pursota pipareiden päälle tai tarjoa pikku kulhoista levitteen tapaan.

Resepti:
Sami Garam

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)