Piparivohvelit

35 min, josta valmisteluaika 20 min
Herkuttele pipareilla uudella tavalla! Piparitaikinasta saat helposti muotoiltua myös piparivohveleita, jotka maistuvat herkullisilta esimerkiksi jäätelön kera.
Piparivohveli on vohveliraudasta tullessaan pehmeä, mutta se jähmettyy nopeasti kovaksi pipariksi, jolloin tarjoilussa kannattaa käyttää myös makeaa kastiketta.
noin 10 kpl
1 | pkt | Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa |
tai | ||
Myllyn Paras Vaalea Piparitaikinaa | ||
Paistamiseen: | ||
voisulaa tai öljyä | ||
Tarjoiluun: | ||
jäätelöä | ||
kastiketta kuten kinuski- tai vaniljakastike |
Valmistusohje
-
Sulata ensin piparitaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Pyörittele taikinasta käsin pieniä halkaisijaltaan noin 2,5 cm palloja.
-
Voitele vohveliraudan pinta tarvittaessa voisulalla, jotta vohvelit saa helpommin irrotettua
-
Aseta taikinapallot kuumalle vohveliraudalle, ja paista muutama minuutti. Yhdelle vohveliraudalle saat neljä taikinapalloa yhtäaikaa.
-
Tarjoile heti lämpimänä esimerkiksi jäätelön kera.
Kommentoi reseptiä