Piparivohvelit

Piparivohveli jäätelöllä
35 min, josta valmisteluaika 20 min

Herkuttele pipareilla uudella tavalla! Piparitaikinasta saat helposti muotoiltua myös piparivohveleita, jotka maistuvat herkullisilta esimerkiksi jäätelön kera.

Piparivohveli on vohveliraudasta tullessaan pehmeä, mutta se jähmettyy nopeasti kovaksi pipariksi, jolloin tarjoilussa kannattaa käyttää myös makeaa kastiketta.

noin 10 kpl
1pktMyllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa
tai
Myllyn Paras Vaalea Piparitaikinaa
Paistamiseen:
voisulaa tai öljyä
Tarjoiluun:
jäätelöä
kastiketta kuten kinuski- tai vaniljakastike

Valmistusohje

  1. Sulata ensin piparitaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Pyörittele taikinasta käsin pieniä halkaisijaltaan noin 2,5 cm palloja. 

  3. Voitele vohveliraudan pinta tarvittaessa voisulalla, jotta vohvelit saa helpommin irrotettua

  4. Aseta taikinapallot kuumalle vohveliraudalle, ja paista muutama minuutti. Yhdelle vohveliraudalle saat neljä taikinapalloa yhtäaikaa.

  5. Tarjoile heti lämpimänä esimerkiksi jäätelön kera.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)