Pipari-sinihomejuustokiekurat

Myllyn Paras

Sinihomejuusto ja piparit sopivat hyvin yhteen. 

Myös jo piparitaikinaan voi yhdistää sinihomejuustoa ja leipoa pikkuleipiä
illanistujaisiin tai vaikka juustotarjottimille. 

Tämä naposteltava sopii syötäväksi ympäri vuoden.

30-35 kpl

Valmistusohje

Kauli piparkakkutaikina ohueksi suorakulman muotoiseksi
levyksi (25 x 25 cm). Ripottele pinnalle sinihomejuustoa murustettuna. Kääri
kääretortun tapaan rullalle. Laita rulla hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen
kovettumaan. Leikkaa rullasta vajaan sentin mittaisia viipaleita ja nosta ne
uunipellille leivinpaperin päälle kumolleen.

Voit tehdä isompia tai pienempiä rullia sen mukaan, miten
leveästä levystä rullaat taikinaa. Paista n. 200-asteisessa uunissa n. 10 min.
Nauti punaviinin kera. Sopii hyvin myös cocktail-paloiksi tai kahvipöytään.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (10)

Onko kukaan kokeillut, toimisiko valkohomejuuston kanssa?
Valkohomejuuston maku on miedompi, mutta sitäkin voi käyttää. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Kuinka kauan ton täytyy olla jääkaapissa? Kuulostaa hyvältä! :P
Sen aikaa, että rulla jäähtyy ja hieman kovettuu, jotta sitä on helpompi leikata. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Yllättävän hyvä makuyhdistelmä, pehmeä.
Nam, vaikuttaa hyvältä (en ole tehnyt vielä). Kymppi tulee, jos se myös on hyvää!
Glögin kanssa tosi hyviä! Lapsillekin maistuu.
aivan ihania kaikkien suosikki
Olen tehnyt ohjeen mukaan kahtena vuotena, ekalla kerralla tuli hyviä, toisella kerralla maku olihyva, mutta jostain syystä pipareista ei tullutkaan rapeita, vaan jäivät vähän nahkeiksi. Aion silti tänäkin vuonna leipoa näitä kikkuroita. Kiitos hyvistä vinkeistä ja ohjeista.
nam miten hyvää