Manteli-raparperipiirakka

Myllyn Paras
noin 10:lle
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (380 g)
Täyte:
½-1lraparperinpaloja
1dlsokeria
1psmantelijauhetta
2munaa
2dlruokakermaa
Pinnalle:
mantelilastuja

Valmistusohje

Painele sulanut taikina vuoan (halkaisija 25-30 cm) pohjalle ja reunoille. Paloittele raparperit ja levitä ne vuokaan. Sekoita keskenään loput aineet ja kaada seos raparperipalojen päälle. Ripottele pinnalle halutessasi mantelilastuja. Kypsennä 200-asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 25-30 minuuttia vuoasta riippuen. Metallivuoassa piirakka kypsyy nopeammin kuin keraamisessa tai lasisessa vuoassa. Anna piirakan jäähtyä ennen leikkaamista.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)