Helppo maukas raparperipiirakka

Maailman helpoin raparperipiirakka

Raparperipiirakka on kevään klassikko, eikä ihme. Tällä reseptillä valmistat raparperipiirakan todella helposti ja lopputulos sopii niin lapsiperheen herkutteluun kuin vieraille hienostuneeksi aterian päätteeksi.

Kokeile superhelppoa piirakkaa!

 

 

 

1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g)
6-7raparperin vartta
200granskankermaa
2munaa
1dlsokeria
1tlvaniljasokeria
1tlkanelia

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään. 

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeriseos raparperien päälle. 

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 25-30 min, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Katso myös ihana raparperipiirakka kauratoscalla ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia raparperipiirakan reseptejä.

VINKKI! Kokeile raparperipiirakan kanssa kardemummajäätelöä: Sulata 1 l vaniljajäätelöä juuri sen verran pehmeäksi, että saat sitä sekoitettua lusikalla. Sekoita joukkoon 1 rkl kardemummaa. 

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

HYVÄ JA NOPEA PIIRAKKA. SAI KEHUJA, HYVÄÄ VANILJAJÄÄTELÖN KASSA.
NOPEASTI HYVÄÄ YLLÄTYSVIERAILLE JA YLLÄTYS HYVÄÄ MYÖS MUMMOLAAN TULEVILLE LASTEN PERHEILLE. NYTKIN LÖYTYI KOTOA PERUSTARVIKKEET, JOISTA PÄÄSEN LAITTAMAAN. T.PIRJO