Maailman helpoin raparperipiirakka

Maailman helpoin raparperipiirakka

Nimensä mukaisesti tämä piirakka valmistuu nopeasti ja et voi epäonnistua.  Piirakka sopii mainiosti tarjottavaksi esimerkiksi kesän juhlissa tai nautittavaksi sellaisenaan koko perheen voimin. Piirakka on muuntautuva, lisää joukkoon esimerkiksi mansikkaa tai tuoreita marjoja.

1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g)
6-7raparperin vartta
200granskankermaa
2munaa
1dlsokeria
1tlvaniljasokeria
1tlkanelia

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan. Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi. Sekoita muut aineet keskenään.  Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeriseos raparperien päälle.  Paista piirakkaa uunin keskitasolla 25-30 min, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

HYVÄ JA NOPEA PIIRAKKA. SAI KEHUJA, HYVÄÄ VANILJAJÄÄTELÖN KASSA.
NOPEASTI HYVÄÄ YLLÄTYSVIERAILLE JA YLLÄTYS HYVÄÄ MYÖS MUMMOLAAN TULEVILLE LASTEN PERHEILLE. NYTKIN LÖYTYI KOTOA PERUSTARVIKKEET, JOISTA PÄÄSEN LAITTAMAAN. T.PIRJO