Ainekset 3-4:lle annosta

300
g
jauhelihaa
2-3
etikkapunajuurta pieninä kuutioina tai karkeana raasteena
1-2
sipulia
2
munaa
vähän valkopippuria
½-1
tl
suolaa
pullomargariinia
Purjokastike:
3-4
dl
purjorenkaita
1
rkl
pullomargariinia
2-2½
dl
ruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvavalmistetta
tilkka vettä tai maitoa
vähän suolaa tarvittaessa
musta- tai valkopippuria myllystä

Ohje

  1. Kuullota purjosipuli kasarissa pehmeäksi. Lisää ruokakerma ja anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Mausta ja lisää tarvittaessa vähän maitoa tai vettä. Tarkista maku.

  2. Pehmitä hienonnettua sipulia n. 1 min mikrossa. Lisää vähän jäähtyneenä kulhoon korppujauhojen, jauhelihan, etikkapunajuurikuutioiden, munien ja mausteiden joukkoon.

  3. Sekoita tasaiseksi ja muotoile mureketaikinasta 4-6 matalaa tasakokoista pihviä. Paista pihvit pannulla hitaasti kypsiksi välillä kääntäen. Tarjoa Lindströmin pihvit purjokastikkeen ja perunoiden tai pasta kera. Jälkiruoaksi maistuvat pakastemarjat.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.