Lindströmin pihvit ja purjokastike

Myllyn Paras
3-4:lle
300gjauhelihaa
2-3etikkapunajuurta pieninä kuutioina tai karkeana raasteena
1rklMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
1-2sipulia
2munaa
vähän valkopippuria
½-1tlsuolaa
pullomargariinia
Purjokastike:
3-4dlpurjorenkaita
1rklpullomargariinia
2-2½dlruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvavalmistetta
tilkka vettä tai maitoa
vähän suolaa tarvittaessa
musta- tai valkopippuria myllystä

Valmistusohje

Kuullota purjosipuli kasarissa pehmeäksi. Lisää ruokakerma ja anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Mausta ja lisää tarvittaessa vähän maitoa tai vettä. Tarkista maku. Pehmitä hienonnettua sipulia n. 1 min mikrossa. Lisää vähän jäähtyneenä kulhoon korppujauhojen, jauhelihan, etikkapunajuurikuutioiden, munien ja mausteiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja muotoile mureketaikinasta 4-6 matalaa tasakokoista pihviä. Paista pihvit pannulla hitaasti kypsiksi välillä kääntäen. Tarjoa Lindströmin pihvit purjokastikkeen ja perunoiden tai pasta kera. Jälkiruoaksi maistuvat pakastemarjat.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)