Myllyn Paras Ruiskorppujauho jauhetaan ruiskorpuista, jotka on leivottu täysjyväruisjauhoihin. Ennen pakkaamista ruiskorppujauhot seulotaan sopivaan karkeuteen.
Sopii käytettäväksi mureketaikinoihin, leivittämiseen, eritoten silakkapihveille ja on mainio laatikkoruokien ja kinkun kuorrutukseen. Vuokien leivityksessä ruiskorppujauho tuo rukiista aromia leipomuksiin. Kokeile myös viilin ja/tai marjojen päälle.
Ainekset
RUISJAUHO, vesi, jodioitu suola, hapate.
RÅGMJÖL, vatten, joderat salt, surdeg.
Ravintosisältö
100 g
energia
1516 kJ
energia
362 kcal
rasva
2,5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0,6 g
hiilihydraatit
67 g
josta sokereita
3,8 g
ravintokuitu
14 g
proteiini
10 g
suola
0,50 g
Pakkauksen nettopaino
300 g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 18 kk pakkauspäivästä.