Lindströmin pihvit ja sienikastike

Lindströmin pihvit ja sienikastike
3:lle
300gjauhelihaa
2etikkapunajuurta pieninä kuutioina tai karkeana raasteena
1rklMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
1-2sipulia
2munaa
vähän valkopippuria
½tlsuolaa
pullomargariinia
Sienikastike:
2-3dlhienonnettuja pakastettuja sieniä tai liotettuja valutettuja suolasieniä
1sipuli
1rklpullomargariini
2-2½dlruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvavalmistetta (rasvaa 7-15 %)
tilkka vettä tai maitoa
vähän suolaa tarvittaessa
musta- tai valkopippuria myllystä

Valmistusohje

Hienonna sipulit, siirrä puolet hienonnetusta sipulista paksupohjaiseen kasariin pullomargariinin joukkoon ja valmista kastike ensin. Kuullota kastikkeen sipuli kasarissa läpikuultavaksi, lisää sienisilppu ja jatka kuullotusta vielä hetken aikaa. Lisää ruokakerma ja anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia. Mausta ja lisää tarvittaessa vähän maitoa tai vettä. Tarkista maku. Lisää loput sipulisilpusta kulhoon korppujauhojen, jauhelihan, etikkapunajuurikuutioiden, munien ja mausteiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja muotoile mureketaikinasta 4-6 matalaa tasakokoista pihviä. Paista pihvit pannulla hitaasti kypsiksi välillä kääntäen. Tarjoa Lindströmin pihvit sienikastikkeen ja perunoiden tai pastan kera. Jälkiruoaksi maistuvat pakastemarjat.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)