Jauhelihapihvit tai -pyörykät

Jauhelihapihvit tai -pyörykät
4-6:lle
1dlMyllyn Paras Korppujauhoja
2dlkermaviiliä
1muna
½kgjauhelihaa
Lisäksi taikinaan:
1-2sipulia
1tlsuolaa
½tlmaustepippuria
¼tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta
tai
1pssipulikeittoainesta
1dlvettä

Valmistusohje

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauheliha. Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä. Sekoita tasaiseksi jauhelihamureketaikinaksi.  Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä. Kypsennä paistinpannulla tai 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.  Tarjoile Myllyn Paras -pastan ja ruskeakastikkeen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Kylläpä maistui makoisalta nämä pihvit hampurilaisissa. Olit Emma ihan oikeassa. T. Mikko Kiimingistä
Samalla reseptillä syntyy myös erittäin hyvä lihamureke.. Lapset tykkäävät.
Helppoa ja todella hyvää tulee tämmöisenkin käsissä, joka yleensä epäonnistuu ruoanlaitossa!
Tämä resepti on ihanan maukas. Vielä perunamuusi ja ruskea kastike, kyllä siitä hyvä tulee! T: Emma Ylimartimo
Lihapullia on tällä reseptillä tehty. Mausteiden sijaan lisätty pussi Knorr:n sipulikeittoaineksia. Todella hyviä tulee ruskean kastikkeen kera!
Olen käyttänyt tätä reseptiä tehdessäni jauhelihapihvejä. Todella hyviä!