Lihapullat

lihapullat
4-5:lle, n. 25 lihapullaa
1dlMyllyn Paras Korppujauhoja
2dlkermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
1muna
400gjauhelihaa
3-4valkosipulinkynttä
½-1dltuoretta yrttisilppua, esim. oregano
dlpestokastiketta)
Lisäksi taikinaan:
1sipuli
1tlsuolaa
tai
1pssipulikeittoainesta
1dlvettä

Valmistusohje

Sekoita korppujauhot kermaviiliin tai jogurttiin, lisää muna ja jauheliha. Sekoita taikinaan hienonnetut valkosipulinkynnet ja silputut yrtit sekä halutessa pestokastike. Lisää silputtu sipuli ja suola tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä. Muotoile mureketaikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä. Kypsennä pyörykät paistinpannulla tai 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)