Punajuuri-jauhelihapihvit uunissa

Myllyn Paras

Punajuuresta saat mukavasti lisämakua jauhelihapihveihin. Pihvit on helppo muotoilla ja kun pihvit kypsyvät uunissa, ehdit mukavasti keittää perunat tai valmistaa perunamuusin. Jos punajuuri ei ole sinun juttusi, kokeile klassisia jauhelihapihvejä.

4 annosta
3etikkapunajuurta
1iso sipuli
2porkkanaa
2rklMyllyn Paras Korppujauhoja
400gjauhelihaa
2munaa
½-1tlsuolaa
vähän mustapippuria myllystä
n. 2tlyrttiseosta

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen. Nosta leivinpaperi uunipannulle. Raasta punajuuret karkeaksi ja porkkanat ja sipuli hienoksi. Nosta kulhoon. Ripottele sekaan korppujauhot ja mausteet. Lisää jauheliha ja munat ja sekoita mureketaikina oikein hyvin haarukkavatkaimella tai käsin.

Pyöritä taikinasta noin 18 palloa. Litistä ne pihveiksi kämmenten välissä ja nosta pellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteessa uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Tarjoa pannulle kertynyt liemi kastikkeena. Tarjoa pihvit keitettyjen perunoiden tai perunamuusin ja paistettujen sipulirenkaiden kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Kiitos Kati hyvästä ohjeesta! Huomenna teen tämän ohjeen mukaan.