Riisi-kasvispihvit uunissa

Riisi-kasvispihvit uunissa
  • Tee riisihiutaleista maitoon puuropohja, johon lisäät raasteet.
  • Raasteiksi sopivat esim. porkkana, sipulit, kaalit, punajuuri jne.
  • Tuorejuustoilla saat makua pihveihin ja munan tarkoitus on sitoa pihvien koostumus.
15-20 kpl
5dlmaitoa tai kauramaitoa
100gkaaliraastetta
200gporkkanaraastetta
1sipuli hienonnettuna
(2-3valkosipulinkynttä puristettuna)
2dlMyllyn Paras Riisihiutaleita
100g(valkosipuli)tuorejuustoa
2munaa
½tlyrttisuolaa
½tlhienonnettua valkopippuria
½-1tlrakuunaa tai persiljaa (tuoreyrttinä enemmän)

Valmistusohje

Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi, lisää siihen raasteet ja hienonnettu sipuli ja anna kiehahtaa uudelleen. Lisää riisihiutaleet ja anna kypsyä 3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä, lisää tuorejuusto, munat ja mausteet ja sekoita tasaiseksi.

Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille leivinpaperin päälle ja tasoita ne pyöreiksi pihveiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Nauti kuumina esim. puolukkahillon tai karpalohyytelön kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

kiva uusi makuelämys