Sinihomejuustopallerot

Myllyn Paras
35 min, josta valmisteluaika 20 min
15-20 kpl
2dlMyllyn Paras Pikariisiä
tai Villiriisiseosta
n.150gsinihomejuustoa
100gsieniä pienenä silppuna
1muna
½dlMyllyn Paras Korppujauhoja
n.3valkosipulinkynttä
½tlhienonnettua viherpippuria
Leivitykseen:
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kuumaan, kypsään riisiin sinihomejuusto ja muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. 

  2. Ota taikinasta lusikalla nokareita ja pyörittele ne korppujauhoissa lihapullan kokoisiksi palloiksi ja laita sen jälkeen uunipellille leivinpaperin päälle. Voit tehdä samalla ohjeella myös matalampia pihvejä (paina tällöin pallot mataliksi).

  3. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. Nauti kuumina esim. Myllyn Paras Pikariisin ja pikkelssin kanssa tai suolaisina naposteltavina esim. cocktailpöydässä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hei! Omistan kansiollisen MyllynParas-reseptivihkosia, joita aikoinaan keräsin postitse. Tein muutama päivä sitten näitä ja olivat maailman parhaita! En vaan saanut niistä palleroita. Riisiseos joutui jäähtymään, kun piti hakea lisää juustoa kaupasta. Käytin tavallista irtonaista riisiä, kun sitä oli jäänyt edellisestä päivästä keitettynä, olisko ollut se syynä, vai mikä lienee. Aikapula iski ja paistoin ne pikkupihveiksi pannulla liedellä. Kuitenkin ne oli mahdottoman hyviä! t. Helmi