Käyttöohje

Riisipuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään n. 3 dl Myllyn Paras Riisihiutaleita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 5 min. Haudutetaan hetki kannen alla. Riisihiutaleet turpoavat keitettäessä noin kaksinkertaiseksi.

Käyttökohde

Herkullinen riisipuuro, joka valmistuu nopeasti ja vaivatta. Voi käyttää myös marjapuuroihin, ruuanvalmistukseen esimerkiksi lihamureketaikinan jatkeeksi tai leivontaan esimerkiksi piirakoiden täytteisiin.

Ainekset

Riisi.

Ris.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia sisältäviä viljoja.

Kan innehålla spår av spannmål som innehåller gluten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(40 g)
DI *
energia1518 kJ607 kJ7 % *
energia363 kcal145 kcal7 % *
Rasva1.5 g0.6 g< 1 % *
josta tyydyttynyttä0.5 g0.2 g1 % *
hiilihydraatit79 g32 g12 % *
josta sokereita0.5 g0.2 g< 1 % *
ravintokuitu0.7 g0.3 g
proteiini6.7 g2.7 g5 % *
suola0.03 g0.01 g< 1 % *
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).