Mansikka-riisihiutalepuuro

Myllyn Paras

Mansikkapuuro on raikas ja kesäinen päivän aloitus, mutta myös hyvä ja kevyt lounas, jos illemmalla on tiedossa tuhdimpaa grilliruokaa.

Riisin kanssa mansikan maku pääsee hyvin esille.

Riisihiutale on nopein tapa valmistaa riisipuuro. 

Kypsymisaika on vain 5 minuuttia.

4:lle
1lvettä (tai maitoa tai sokeroitua mehua)
n. 4½dlMyllyn Paras Riisihiutaleita
3-4dlmansikoita (tai 1 pussi pakastemansikoita)
½-1dlsokeria
½tlsuolaa

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet, mansikat, sokeri ja suola ja anna kiehahtaa. Kypsennä sen jälkeen n. 5 min välillä sekoittaen. Anna hautua vielä kannen alla jonkin aikaa. Tarjoa sellaisenaan kuumana tai kylmänä maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)