Riisihiutalepuuro

Riisihiutalepuuro
4:lle
1lmaitoa, laktoositonta maitojuomaa tai sokeroitua mehua
n.3dlMyllyn Paras Riisihiutaleita
½tlsuolaa

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 5 min välillä sekoittaen. Anna puuron vetäytyä jonkin aikaa. Mausta halutessasi suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Tämä on meidän arki aamupuuro suosikki, kun sen saa niin nopeasti.
Helppo tehä hyvä välipala.
Niin herkullista! Pakko lähtee tekee muksulle iltapalaks. Itelle laitan hiukka enemmän suolaa... Maiskis :)
Tää on hurjan hyvää ja nopeesti valmista.
Ei oikein maistunut tutulta riisipuurolta, parempaa on oikeista riiseistä haudutettu puuro