Haettu sivustolta 9.6.2023 Riisihiutalepuuro Riisihiutalepuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 17 arviota Anna arviosi 7 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 10 min laktoositon kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Tämä perinteisen riisipuuron nopeampi versio valmistuu viidessä minuutissa. Nautinnollisia puurohetkiä! Ainekset 4:lle annosta 1 l maitoa, laktoositonta maitojuomaa tai sokeroitua mehua n.3 dl Myllyn Paras Riisihiutaleita ½ tl suolaa Ohje Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 5 min välillä sekoittaen. Anna puuron vetäytyä jonkin aikaa. Mausta halutessasi suolalla. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Riisipuuro Kuva Riisipuuro mikrossa Kuva Kaura+riisipuuro Peruspuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 14.5.2020 - 14:24 Keitän kiehu maitoon löysän puuron n. 2,5dl hiutaleita 1 litraan maitoa. Anna hautua n. 10 min. keittämisen jälkeen kannen alla. Tulee aivan ihanaa puuroa. Vastaa Anonymous kirjoitti 14.12.2018 - 11:12 Keittämisen jälkeen haudutan 9 minuuttia kannen alla. Riisit turpoaa ihan oikeiksi riiseiksi siinä ajassa. Paras koostumus. Vastaa Anonyymi kirjoitti 10.12.2015 - 07:43 Tämä on meidän arki aamupuuro suosikki, kun sen saa niin nopeasti. Vastaa Anonyymi kirjoitti 17.12.2012 - 13:53 Helppo tehä hyvä välipala. Vastaa Anonyymi kirjoitti 28.7.2009 - 16:53 Niin herkullista! Pakko lähtee tekee muksulle iltapalaks. Itelle laitan hiukka enemmän suolaa... Maiskis :) Vastaa Anonyymi kirjoitti 27.7.2009 - 16:44 Tää on hurjan hyvää ja nopeesti valmista. Vastaa Anonyymi kirjoitti 31.10.2006 - 12:48 Ei oikein maistunut tutulta riisipuurolta, parempaa on oikeista riiseistä haudutettu puuro Vastaa Näytä lisää kommentteja (7)
Anonymous kirjoitti 14.5.2020 - 14:24 Keitän kiehu maitoon löysän puuron n. 2,5dl hiutaleita 1 litraan maitoa. Anna hautua n. 10 min. keittämisen jälkeen kannen alla. Tulee aivan ihanaa puuroa. Vastaa
Anonymous kirjoitti 14.12.2018 - 11:12 Keittämisen jälkeen haudutan 9 minuuttia kannen alla. Riisit turpoaa ihan oikeiksi riiseiksi siinä ajassa. Paras koostumus. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 10.12.2015 - 07:43 Tämä on meidän arki aamupuuro suosikki, kun sen saa niin nopeasti. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 28.7.2009 - 16:53 Niin herkullista! Pakko lähtee tekee muksulle iltapalaks. Itelle laitan hiukka enemmän suolaa... Maiskis :) Vastaa
Anonyymi kirjoitti 31.10.2006 - 12:48 Ei oikein maistunut tutulta riisipuurolta, parempaa on oikeista riiseistä haudutettu puuro Vastaa