Myllyn Paras Kaura-Riisihiutale valmistetaan kauranjyvistä, jotka esikypsytetään, leikataan ja litistetään hiutaleiksi sekä riisistä, joka esikypsytetään ja litistetään hiutaleeksi.
Puuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa, vettä tai mehua. Lisätään n. 4-5 dl Kaura-Riisihiutaleita ja annetaan kypsyä 3 min. Haudutetaan hetki kannen alla. Puuron voi maustaa suolalla.
1 dl Kaura-riisihiutaleita painaa n. 35 g.
Soveltuu parhaiten
Aamu- tai iltapuurona. Sopii lisäksi käytettäväksi sellaisenaan sekä viilin tai jogurtin kanssa tai mysleihin.
Ainekset
TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE (50 %) ja riisihiutale (50 %).
FULLKORNSHAVREFLINGOR (50 %) och risflingor (50 %).