Kauramustikkapuuro

Kauramustikkapuuro
1:lle
1dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
tai Kaura+Riisi Hiutaleita
1dlmustikoita tai mustamarja-aronian marjoja
1-2rklsokeria
2dlvettä tai maitoa
ripaus suolaa

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet, marjat, sokeri ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikrouunin täydellä teholla (n. 800 W) 2-2 ½ min välillä sekoittaen. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Voiko saman reseptin tehdä ruishiutaleista?
Puuroon voi käyttää myös ruishiutaleita. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Olen mustikkakuurilla lääkärin määräyksestä. On kivempi syödä päivän lääkkeet puurossa! :)
Näyttää ja maistuu piristävän erilaiselta kuin peruskaurapuuro mustikat päälle ripoteltuina. Kivaa vaihtelua.