Mangopuuro

Mangopuuro
  • Mikrossa saat kätevästi yhden hengen puuroannoksen ilman tiskiä.
  • Mainio tapa saada uusia makuja puuroihin on tehdä ne sosepohjaan.
  • Myös hiutaleita vaihtelemalla saat uusia makuja.
1:lle
1dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1dlvettä
1tlkmangososetta, esim. vauvan ruoka
(ripaus suolaa)
(mangoa viipaleina)

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet, vesi ja sose isolle puurolautaselle. Kypsennä mikrouunin täydellä teholla (n. 800 W) noin 2 minuuttia välillä sekoittaen.

Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro tasaiseksi. Koristele halutessasi mangoviipalein. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)