KARU Hunaja-vadelmapuuro

KARU Hunaja-vadelmapuuro
  • KARU tarkoittaa Kaura-Ruishiutaletta.
  • Tämä puuro on laktoositon, maidoton, lisäaineeton, suolaton aamiaisviljavalmiste. Hiutaleissa ei ole lisättyä sokeria.
  • KARU Pikakaura-ruishiutale on runsaskuituinen hiutalesekoitus, joka sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen ja antaa maukkautta leivonnaisiin.
  • Hiutaleet sopivat myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa tai mysleihin.
  • Vaihtelua puuroihin saat lisäämällä joukkoon marjoja tai hedelmiä.
1:lle
1dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
1dlvadelmia tai muita marjoja
2rklhunajaa
2dlvettä tai mehua

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet, marjat, hunaja ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikrossa täydellä teholla (n. 800 W) 2-3 min välillä sekoittaen.

Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa. Voit laittaa marjat puuroon myös kypsennyksen jälkeen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)