KARU Hunaja-vadelmapuuro

KARU Hunaja-vadelmapuuro

KARU tarkoittaa Kaura-Ruishiutaletta. Tämä puuro on laktoositon, maidoton, lisäaineeton, suolaton aamiaisviljavalmiste. Hiutaleissa ei ole lisättyä sokeria. KARU Pikakaura-ruishiutale on runsaskuituinen hiutalesekoitus, joka sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen ja antaa maukkautta leivonnaisiin. Hiutaleet sopivat myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa tai mysleihin. Vaihtelua puuroihin saat lisäämällä joukkoon marjoja tai hedelmiä.

1:lle
1dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
1dlvadelmia tai muita marjoja
2rklhunajaa
2dlvettä tai mehua

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet, marjat, hunaja ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikrossa täydellä teholla (n. 800 W) 2-3 min välillä sekoittaen. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa. Voit laittaa marjat puuroon myös kypsennyksen jälkeen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)