KARU Hunaja-vadelmapuuro

5 min, josta valmisteluaika 5 min
- KARU tarkoittaa Kaura-Ruishiutaletta.
- Tämä puuro on laktoositon, maidoton, lisäaineeton, suolaton aamiaisviljavalmiste. Hiutaleissa ei ole lisättyä sokeria.
- KARU Pikakaura-ruishiutale on runsaskuituinen hiutalesekoitus, joka sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen ja antaa maukkautta leivonnaisiin.
- Hiutaleet sopivat myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa tai mysleihin.
- Vaihtelua puuroihin saat lisäämällä joukkoon marjoja tai hedelmiä.
1:lle
1 | dl | Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita |
1 | dl | vadelmia tai muita marjoja |
2 | rkl | hunajaa |
2 | dl | vettä tai mehua |
Valmistusohje
-
Mittaa hiutaleet, marjat, hunaja ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikrossa täydellä teholla (n. 800 W) 2-3 min välillä sekoittaen.
-
Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa. Voit laittaa marjat puuroon myös kypsennyksen jälkeen.
Kommentoi reseptiä