Suklaa Kaura+Riisi keksit

Suklaa Kaura+Riisi keksit

Kaura + Riisi Hiutaleilla saat kekseihin rapean rakenteen. Rouhi suklaa kylmänä, jolloin se onnistuu parhaiten. Ole tarkkana paistamisen kanssa, ohuet keksit palavat herkästi. Resepti on laktoositon.

noin 25 kpl
50g(laktoositonta) margariinia tai voita
1dlsokeria
dlMyllyn Paras Kaura+Riisi Hiutaleita
1rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
n.3rklrouhittua suklaata
1muna

Valmistusohje

Sulata rasva. Sekoita muut aineet joukkoon ohjeen järjestyksessä, suklaan saat rouheeksi raastamalla sitä kylmänä. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita väljästi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin ylätasolla 5-10 minuuttia, riippuen uunisi ylälämmön tehokkuudesta.

VINKKI: Voit korvata suklaan manteli- tai pähkinärouheella tai lisätä niitä vielä erikseen tähän ohjeeseen noin 3 rkl.

Resepti:
Johanna Kemppinen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Oi, hyvää.