• Puuro on pehmeä aloitus vatsalle juhlien tai grilli-illan jälkeen.
  • Kaura+Riisi Hiutale valmistetaan kauranjyvistä, jotka puhdistetaan, esikypsytetään, leikataan ja litistetään hiutaleiksi sekä riisistä, joka puhdistetaan, esikypsytetään ja litistetään hiutaleiksi.

Ainekset 1:lle annosta

2
dl
maitoa, kauramaitoa tai sokeroitua mehua
(suolaa tai sokeria)

Ohje

  1. Mittaa hiutaleet ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (n. 800 W) n. 2-2½ min välillä sekoittaen.

  2. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti maidon, marjojen tai hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.