Kaura+Riisipuuro mikrossa

Kaura+Riisipuuro mikrossa

Puuro on pehmeä aloitus vatsalle juhlien tai grilli-illan jälkeen. Kaura+Riisi Hiutale valmistetaan kauranjyvistä, jotka puhdistetaan, esikypsytetään, leikataan ja litistetään hiutaleiksi sekä riisistä, joka puhdistetaan, esikypsytetään ja litistetään hiutaleiksi.

1:lle
1dlMyllyn Paras Kaura+Riisi Hiutaleita
2dlmaitoa, kauramaitoa tai sokeroitua mehua
(suolaa tai sokeria)

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (n. 800 W) n. 2-2½ min välillä sekoittaen. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti maidon, marjojen tai hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)