Punajuuripihvit

Punajuuripihvit
noin 12 kpl
dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
500gkeitettyjä punajuuria
2sipulia tai 10 cm purjoa
voita paistamiseen
3munaa
170gsinihomejuustomurua tai raejuustoa
1tlsuolaa
½tljauhettua valkopippuria
1rklsilputtua timjamia

Valmistusohje

Keitä ohrasuurimoita suolalla maustetussa vedessä 20 min. Kuori ja soseuta punajuuret esim. sauvasekoittimella. Kuori ja hienonna sipulit, paista hetki pannulla voissa. Sekoita kaikki aineet taikinaksi, muotoile pihveiksi ja paista niitä 225-asteisen uunin keskiosassa koosta riippuen 15–25 minuuttia. Tarjoile esim. runsaskuituisen Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronin tai Keltainen Sydän Makaronin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)