Porkkanapihvit

Porkkanapihvit
3-4:lle
5-6porkkanaa (500 g)
1dlmaitoa, kaura- tai soijajuomaa
2rklMyllyn Paras Korppujauhoja
2munaa
(1-2rklperunajauhoja)
½-1tlsuolaa
1rkltuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia tai kaksinkertainen määrä persiljaa
Paistamiseen:
pullomargariinia tai öljyä

Valmistusohje

Sekoita maito ja korppujauhot ja anna niiden turvota. Raasta porkkanat ja lisää ne sekä muut aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tarkista maku. Paista pihvit lettupannussa miedohkolla lämmöllä. Lisää perunajauhoja vasta ensimmäisen pannullisen jälkeen, eli jos taikina on liian löysää. Tarjoa seuraksi puolukkasurvosta tai avokadojogurttikastiketta. Nälkäisimmille voit lämmittää eineskala-, jauheliha- tai broileripihvejä tai pyöryköitä. Soseuta 2 kypsää pehmeää avokadoa, mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi chilillä, paprikalla tai valkosipulilla. Sekoita joukkoon 1-2 dl maustamatonta jogurttia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

"Nälkäisimmille voit lämmittää eineskala-, jauheliha- tai broileripihvejä tai pyöryköitä." Kyllä kasvisruuallakin lähtee nälkä! :)