Kauramuroraparperipiirakka

Kauramuroraparperipiirakka
4:lle
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (400 g)
Täyte:
400-500graparperia
n.½dlsokeria
1prkValion Fraiche 5 % vaniljaa
2munaa
Pinnalle:
¼pktMyllyn Paras Kauramurotaikinaa

Valmistusohje

Ota sulaneesta kauramurotaikinasta n. ¼ erikseen. Painele sormin loput taikinasta piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 25-26 cm). Huuhdo raparperit ja paloittele ne. Levitä raparperipalat piirakkavuokaan ja ripottele sokeri sekaan. Vatkaa munien rakenne sekaisin ja lisää joukkoon fraiche. Kaada seos tasaisesti raparperipalojen päälle. Ravistele kevyesti. Murusta ¼ pkt kauramurotaikinaa piirakan pinnalle. Paista 200-asteessa uunin toiseksi alimmalla tai keskitasolla 30-40 min.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Kuinka monta kananmunaa täytteeseen tulee ?
Resepti on nyt päivitetty, täytteeseen tulee 2 kananmunaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Todella helppo ja nopea tehdä, sopii siis myös lasten leivottavaksi. Sopii erinomaisesti myös punaviinimarjoihin!
helppo,nopea ja maukas