Ainekset 4:lle annosta

Täyte:
400-500
g
raparperia
n.½
dl
sokeria
1
prk
ranskankermaa (150 g - 200 g)
2
munaa
Pinnalle:

Ohje

  1. Ota sulaneesta kauramurotaikinasta n. ¼ erikseen. Painele sormin loput taikinasta piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 25-26 cm). Huuhdo raparperit ja paloittele ne. Levitä raparperipalat piirakkavuokaan ja ripottele sokeri sekaan.

  2. Vatkaa munien rakenne sekaisin ja lisää joukkoon ranskankerma. Kaada seos tasaisesti raparperipalojen päälle. Ravistele kevyesti. Murusta ¼ pkt kauramurotaikinaa piirakan pinnalle.

  3. Paista 200-asteessa uunin toiseksi alimmalla tai keskitasolla 30-40 min.

Katso myös ihana raparperipiirakka kauratoscalla tai etsi reseptihaullamme muita herkullisia raparperipiirakan reseptejä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.