Kantarelli-Pecanpähkinä Spagetti

Kantarelli-Pecanpähkinä Spagetti

Sienistä saa ihanaa pastaruokaa. Paina spagetit kiehuvaan veteen niin, että ne painuvat kokonaan veden alle. Veden tulee kiehua koko spagetin kypsymisen ajan, jotta spagetin pinta pysyy hyvänä. Pekaanipähkinällä saat uutta makua sienipastaan. Pähkinän voi myös jättää pois, jos on esimerkiksi allerginen. Kokeile myös muilla sienillä!

noin 3-4:lle
200gMyllyn Paras Spagettia
tai Sportti Täysjyväspagettia
tai Täysjyvä Raketti Spagettia
vettä, suolaa
n.2rklöljyä tai voita
1sipulinippu
1ltuoreita kantarelleja
½tlmustapippuria
1tlsuolaa
n.100gpekaanipähkinärouhetta
200gkantarellituorejuustoa
(2rklMyllyn Paras Hiivaleipäjauhoja)
Päälle:
parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja paina kiehuvaan veteen spagetit niin, että ne painuvat kokonaan veden alle. Kypsymisaika n. 8 min. Valuta lopuksi lävikössä. Spagetin kiehuessa paista pannulla sienet ja sipulisilppu. Lisää pippuri, suola, pilkotut pähkinät ja tuorejuusto. Lisää seos keitetyn pastan joukkoon tai suurusta kastikkeeksi Hiivaleipäjauhoilla. Tarjoile sellaisenaan tai esim. hyvän pihvin ja raikkaan salaatin kanssa.

VINKKI: Myöhemmin syksyllä voit korvata kantarellit suppilovahveroilla ja talvella viljellyillä sienillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

On hyviä reseptejä näillä sivuilla.