Haettu sivustolta 10.6.2023 Kanapuuro Kanapuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 30 min kananmunaton laktoositon R
Myllyn Paras on tuonut markkinoille mukavan kokoisen pakkauksen Kaura & Härkäpapuhiutaleita. Ne sopivat myös suolaiseen ruoanlaittoon. Kanapuuro on mainio lounas ja sopii nautittavaksi kylmänä talvipäivänä. Kokeile! Ainekset 2-3 annosta annosta 1 sipuli 1 tl tuoretta inkivääriä 2 rkl chiliöljyä 2 ½ dl Myllyn Paras Kaura–Härkäpapuhiutaleita 7 dl vettä 1 kanaliemikuutio mustapippuria myllystä 2 grillattua broilerinkoipea korianteria tai Thai basilikaa sitruunaviipale tai -lohko Ohje Kuori ja hienonna sipuli ja inkivääri. Kuumenna chiliöljy pannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki. Lisää Kaura & Härkäpapuhiutaleet, vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja puuro on kypsää. Rouhi joukkoon mustapippuria. Suikaloi tai revi grillatuista broilerinkoivista liha ja sekoita puuron joukkoon. Jätä osa puuron päälle. Tarjoa seuraksi korianteria tai Thai basilikaa. Laita tarjolle sitruunaviipale tai -lohko. Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Suolainen puurokulho Kuva Dan dan -congee Kuva Japanilainen ohrapuuro Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua