Myllyn Paras on tuonut markkinoille mukavan kokoisen pakkauksen Kaura & Härkäpapuhiutaleita. Ne sopivat myös suolaiseen ruoanlaittoon. Kanapuuro on mainio lounas ja sopii nautittavaksi kylmänä talvipäivänä. Kokeile!

Ainekset 2-3 annosta annosta

1
sipuli
1
tl
tuoretta inkivääriä
2
rkl
chiliöljyä
7
dl
vettä
1
kanaliemikuutio
mustapippuria myllystä
2
grillattua broilerinkoipea
korianteria tai Thai basilikaa
sitruunaviipale tai -lohko

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja inkivääri.
     
  2. Kuumenna chiliöljy pannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki.
     
  3. Lisää Kaura & Härkäpapuhiutaleet, vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja puuro on kypsää.
     
  4. Rouhi joukkoon mustapippuria.
     
  5. Suikaloi tai revi grillatuista broilerinkoivista liha ja sekoita puuron joukkoon. Jätä osa puuron päälle.
     
  6. Tarjoa seuraksi korianteria tai Thai basilikaa. Laita tarjolle sitruunaviipale tai -lohko.

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.