Overnight -kulhot sopivat kiireiseenkin arkeen. Valmistukseen menee aikaa vain muutama minuutti ja voit tehdä sen jo edellisenä päivänä. Tee valmiiksi jo illalla jääkaappiin ja nauti aamulla tai välipalaksi seuraavana päivänä.

Tuunailumahdollisuudet ovat rajattomat. Käytä erilaisia hedelmä- ja marjasoseita ja nesteissäkin on valinnanvaraa. Kokeile myös jogurtteja. Voit valmistaa kulhot myös muista Myllyn Paras hiutaleista tai leseistä, mutta Myllyn Paras Pikakaura-ohrahiutaleilla saat annoksiin hieman uutta makua.

Ainekset 2-3 annosta

1
dl
kookosmaitoa
2
dl
trooppista sosetta tai muuta hedelmäsosetta
ripaus vaniljaa jauhettuna
(hunajaa maun mukaan)
Lisäksi:
1
päärynä
1
kiivihedelmä
muutama viipale mangoa

Ohje

  1. Laita pikakaura-ohrahiutaleet kulhoon.
  2. Lisää joukkoon kookosmaito ja trooppinen sose tai muu hedelmäsose sekä vaniljaa jauhettuna.
  3. Lisää halutessasi joukkoon hunajaa.
  4. Sekoita ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  5. Leikkaa hedelmät paloiksi ja kokoa kerroksittain kulhoihin.
  6. Tarjoa!
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.