Suklainen avokadotuorepuuro

10 min, josta valmisteluaika 10 min
- Tuorepuuro on vaihtelua tavalliselle aamupuurolle.
- Tuorepuuro valmistetaan sekoittamalla hiutaleita, leseitä ja siemeniä nesteeseen, esimerkiksi piimään, rahkaan tai soijajuomaan ja niiden annetaan turvota.
- Tässä tuorepuuron pohjana on avokado+rahka ja puurolle makuideana tuttu kaakao.
- Katso valmistusvideo, jossa esiintyvät Arja Elina Laine ja Huomenta Suomen Anu Korhonen.
1:lle
1 | avokado | |
1 | tl | sitruunamehua |
1 | dl | Myllyn Paras Pikakaurahiutaleita |
2 | rkl | kaakaojuomajauhetta |
1 | dl | pehmeää maitorahkaa |
½ | tl | vaniljasokeria |
Pinnalle: | ||
1 | pala tummaa suklaata rouheena |
Valmistusohje
Kuori ja pilko avokado kulhoon, purista päälle sitruunamehua. Lisää hiutaleet, kaakaojuomajauhe ja rahka, survo haarukalla tasaiseksi tahnaksi.
Mausta vaniljasokerilla. Ripottele pinnalle suklaarouhetta. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.
VINKKI: Jos haluat löysempää tuorepuuroa, lisää maustamatonta jogurttia.
Kommentoi reseptiä