Suklainen avokadotuorepuuro

Suklainen avokadotuorepuuro

Tuorepuuro on vaihtelua tavalliselle aamupuurolle. Tuorepuuro valmistetaan sekoittamalla hiutaleita, leseitä ja siemeniä nesteeseen, esimerkiksi piimään, rahkaan tai soijajuomaan ja niiden annetaan turvota. Tässä tuorepuuron pohjana on avokado+rahka ja puurolle makuideana tuttu kaakao. Katso valmistusvideo, jossa esiintyvät Arja Elina Laine ja Huomenta Suomen Anu Korhonen.

1:lle
1avokado
1tlsitruunamehua
1dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita
2rklkaakaojuomajauhetta
1dlpehmeää maitorahkaa
½tlvaniljasokeria
Pinnalle:
1pala tummaa suklaata rouheena

Valmistusohje

Kuori ja pilko avokado kulhoon, purista päälle sitruunamehua. Lisää hiutaleet, kaakaojuomajauhe ja rahka, survo haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Mausta vaniljasokerilla. Ripottele pinnalle suklaarouhetta. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Jos haluat löysempää tuorepuuroa, lisää maustamatonta jogurttia.  

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Kauan puuron annetaan tekeytyä?
Tuorepuuron voi tehdä jo illalla valmiiksi jääkaappiin, jolloin se on nautittavissa aamulla. Terveisin, Kuluttajaneuvonta