Tuorepuuro pakastemarjoista

20 min, josta valmisteluaika 5 min
2:lle, n. 3 dl:n annoksia
2 | dl | mansikoita, vadelmia tai mustikoita |
2 | dl | herukoita |
2 | dl | Myllyn Paras Kaurahiutaleita |
tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleita | ||
½ | dl | Myllyn Paras Kauraleseitä |
1 | dl | pähkinärouhetta tai kookoshiutaleita |
3 | dl | maustamatonta jogurttia |
½ | tl | inkivääriä raastettuna tai inkivääritahnaa |
1 | rkl | hunajaa |
Päälle: | ||
½ | dl | marjoja |
2 | rkl | Myllyn Paras Kauraleseitä |
Valmistusohje
-
Survo marjat (n. 3 dl survosta) ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna turvota vartin verran tai esim. aamutoimien ajan tai yön yli jääkaapissa.
-
Jaa kahteen tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle marjoja ja leseitä. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.
VINKKI: Kun lisäät joukkoon 2–3 dl mansikkamehua tai enemmän jogurttia, saat smoothien! Laita kaikki aineet mikseriin ja soseuta.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (3)
Kiva tapa käyttää pakastemarjoja niinkin, että kauralesepuuroon vaan jäiset marjat ja voi maustaa piparkakkumausteellakin ja hunajaa hiukan. Vain mielikuvitus rajana ja syntyy herkkua ja terveellistä. Minulla juuri tattaripuuro rusinoilla ja siihen aion laittaa jäisiä mustikoita ja namskis! Kiitos vinkeistänne!
Ulkomaiset pakastevadelmat pitää kuumentaa ennen käyttöä!
Kommentoi reseptiä