Tuorepuuro pakastemarjoista

Tuorepuuro pakastemarjoista
20 min, josta valmisteluaika 5 min
2:lle, n. 3 dl:n annoksia
2dlmansikoita, vadelmia tai mustikoita
2dlherukoita
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlpähkinärouhetta tai kookoshiutaleita
3dlmaustamatonta jogurttia
½tlinkivääriä raastettuna tai inkivääritahnaa
1rklhunajaa
Päälle:
½dlmarjoja
2rklMyllyn Paras Kauraleseitä

Valmistusohje

Survo marjat (n. 3 dl survosta) ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna turvota vartin verran tai esim. aamutoimien ajan tai yön yli jääkaapissa.

Jaa kahteen tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle marjoja ja leseitä. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi. 

VINKKI: Kun lisäät joukkoon 2–3 dl mansikkamehua tai enemmän jogurttia, saat smoothien! Laita kaikki aineet mikseriin ja soseuta. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Kiva tapa käyttää pakastemarjoja niinkin, että kauralesepuuroon vaan jäiset marjat ja voi maustaa piparkakkumausteellakin ja hunajaa hiukan. Vain mielikuvitus rajana ja syntyy herkkua ja terveellistä. Minulla juuri tattaripuuro rusinoilla ja siihen aion laittaa jäisiä mustikoita ja namskis! Kiitos vinkeistänne!
Ulkomaiset pakastevadelmat pitää kuumentaa ennen käyttöä!
Mikäli käyttää ulkomaista alkuperää olevia pakastemarjoja, niin pakastemarjat tulee kuumentaa kauttaaltaan vähintään 5 minuutin ajan 90 asteessa tai keittää 2 minuutin ajan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta