Tuorepuuro pakastemarjoista

Tuorepuuro pakastemarjoista
2:lle, n. 3 dl:n annoksia
2dlmansikoita, vadelmia tai mustikoita
2dlherukoita
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlpähkinärouhetta tai kookoshiutaleita
3dlmaustamatonta jogurttia
½tlinkivääriä raastettuna tai inkivääritahnaa
1rklhunajaa
Päälle:
½dlmarjoja
2rklMyllyn Paras Kauraleseitä

Valmistusohje

Survo marjat (n. 3 dl survosta) ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna turvota vartin verran tai esim. aamutoimien ajan tai yön yli jääkaapissa. Jaa kahteen tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle marjoja ja leseitä. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi. 

VINKKI: Kun lisäät joukkoon 2–3 dl mansikkamehua tai enemmän jogurttia, saat smoothien! Laita kaikki aineet mikseriin ja soseuta. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)