Tuorepuuro pakastemarjoista

Tuorepuuro pakastemarjoista
2:lle, n. 3 dl:n annoksia
2dlmansikoita, vadelmia tai mustikoita
2dlherukoita
2dlKaurahiutale 1 kg
KARU Pikakaura-Ruishiutale 450 g
½dlKauralese 650 g
1dlpähkinärouhetta tai kookoshiutaleita
3dlmaustamatonta jogurttia
½tlinkivääriä raastettuna tai inkivääritahnaa
1rklhunajaa
Päälle:
½dlmarjoja
2rklKauralese 650 g

Valmistusohje

Survo marjat (n. 3 dl survosta) ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna turvota vartin verran tai esim. aamutoimien ajan tai yön yli jääkaapissa.

Jaa kahteen tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle marjoja ja leseitä. Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi. 

VINKKI: Kun lisäät joukkoon 2–3 dl mansikkamehua tai enemmän jogurttia, saat smoothien! Laita kaikki aineet mikseriin ja soseuta. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Ulkomaiset pakastevadelmat pitää kuumentaa ennen käyttöä!
Mikäli käyttää ulkomaista alkuperää olevia pakastemarjoja, niin pakastemarjat tulee kuumentaa kauttaaltaan vähintään 5 minuutin ajan 90 asteessa tai keittää 2 minuutin ajan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta