Ainekset 2:lle annosta

2
dl
marjoja, esim. karpalo-, lakka- tai tyrnisosetta
½-1
dl
pinjan-, kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä
1-2
rkl
hunajaa
1
tlk
sitruunarahkaa tms. maustettua rahkaa (200 g)
Pinnalle:
1
dl
karpaloita, lakkoja, tyrniä

Ohje

  1. Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden ja siemenien sekä hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli. 

  2. Rakenna annokset maljoihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, sitten valkoista rahkaa ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI: Myös Pikakaura+Kuitu Hiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon. Saat smoothien, kun sekoitat ainekset sauvasekoittimella ja lisäät joukkoon 1 dl rasvatonta maitoa tai piimää.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.