Uuniriisipuuro

Uuniriisipuuro
1 t 40 min, josta valmisteluaika 10 min

Uuniriisipuuro on huoleton tarjottava jouluksi tai milloin vaan, kun kaipaat itsekseen uunissa valmistuvaa ruokaa. Riisipuuro kannattaa laittaa uuniin ja mennä porukalla ulkoilemaan kypsymisen ajaksi! 

Tarjoa uuniriisipuuro kanelin ja sokerin kanssa.

4:lle, 2 litran uunivuoka
1lmaitoa
2dlMyllyn Paras Puuroriisiä
½-1tlsuolaa
Voiteluun:
voita tai margariinia

Valmistusohje

  1. Voitele uunivuoka ja lisää sinne maito, puuroriisi ja suola.

  2. Kypsennä riisipuuroa 175-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Puuroa kannattaa sekoitella muutaman kerran kypsennyksen aikana.

  3. Anna puuron vetäytyä ennen tarjoilua.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (28)

hyvä ohje
Todella hyvä resepti
Hyvä ja helppo ohje kaikille uunipuuron ystäville.
Heipähei ystävä toi kahvimaitoo, itse en käyt joten ajattelin tehdä uuni riisipuuroo. ei muuta kun odottele 1,5 varmaan vatttukeiton kans iokein makoisaa.
Resepti on pysynyt samana jo vuosikymmenien ajan.
Täällä reseptillä tein jo 70-luvulla! Illalla ennenkuin menin nukkumaan mittasin aineet valmiiksi formuun ! Aamulla mieheni nousi meitä ennen ylös, laittoi uunin päälle ja kun nousimme lasten kanssa ylös oli maukas puuro valmiina! Mahtavaa! Rakastan riisipuuroa !
Pitääkö olla uunin alatasolla, aion kokeilla tätä... t.Soikkeli57
Tosi helppo ja vaivaton ohje. Kaikki tykötarpeet vain vuokaan ja uuniin. Ei tarvitse kytätä palaako puuro pohjaan vaan hautumalla hyvää tulee ja maistuvaa puuroa.
Helppo ja hyvä tällä ohjeella olen tehnyt ennenkin siitä vaan on aikaa yli 10 v.Puuro on nyt uunissa .Minulla oli ohje hukassa ja piti löytää apuja.Kiitos isosti.
Eli jos teen uuniriisipuuron kookosmaitoon niin korvaanko sit yksinkertaisesti vaan maidon kookosmaitoon..?

Pages