Uuniriisipuuro on huoleton tarjottava jouluksi tai milloin vaan, kun kaipaat itsekseen uunissa valmistuvaa ruokaa. Riisipuuro kannattaa laittaa uuniin ja mennä porukalla ulkoilemaan kypsymisen ajaksi! 

Tarjoa uuniriisipuuro kanelin ja sokerin kanssa.

Ainekset 4:lle, 2 litran uunivuoka annosta

Voiteluun
voita tai margariinia
Riisipuuro
1
l
maitoa
½-1
tl
suolaa

Ohje

  1. Voitele uunivuoka ja lisää sinne maito, puuroriisi ja suola.
  2. Kypsennä riisipuuroa 175-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Puuroa kannattaa sekoitella muutaman kerran kypsennyksen aikana.
  3. Anna puuron vetäytyä ennen tarjoilua.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.