Käyttöohje

Riisipuuroa varten kiehautetaan 3 dl vettä. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Puuroriisiä ja annetaan veden imeytyä riisiin. Lisätään 7 dl maitoa ja kiehautetaan uudelleen. Haudutetaan kannen alla 45 min. Puuroriisi turpoaa keitettäessä n. 2½ -kertaiseksi.

Ainekset

Riisi. Riisin alkuperämaa on nähtävissä Parasta ennen -päiväyksen yhteydessä. Mahdollisia alkuperämaita ovat Espanja, Italia ja Kreikka.

Ris. Risets ursprungsland kan man kolla vid Bäst före -datum på förpackningen. Möjliga ursprungsländerna är Spanien, Italien och Grekland.

 

Saattaa sisältää hyvin pieniä määriä muiden viljojen pölyä.

Kan innehålla mycket små mängder damm av andra sädesslag.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(50 g)
DI﹡
energia1504 kJ752 kJ9 %﹡
energia359 kcal180 kcal9 %﹡
Rasva0.4 g0.2 g< 1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.1 g0 g0 %﹡
hiilihydraatit80 g40 g15 %﹡
josta sokereita0.2 g0.1 g< 1 %﹡
ravintokuitu1 g0.5 g
proteiini6.7 g3.4 g7 %﹡
suola0.01 g0.005 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 8 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).