Käyttöohje

Riisipuuroa varten kiehautetaan 3 dl vettä. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Puuroriisiä ja annetaan veden imeytyä riisiin. Tämän jälkeen lisätään 7 dl maitoa ja annetaan puuron kiehua hiljalleen kannen alla noin 40 min välillä sekoittaen. Puuroriisi turpoaa keitettäessä n. 2½ -kertaiseksi.

Käyttökohde

Sopii erinomaisesti perinteiseen riisipuuroon, marjapuuroihin, laatikkoruokiin, jälkiruokiin, piirakoiden täytteisiin ja muuhun leivontaan.

Ainekset

Riisi. Riisin alkuperämaa on nähtävissä Parasta ennen -päiväyksen yhteydessä. Mahdollisia alkuperämaita ovat Espanja, Italia, Romania ja Kreikka.

Ris. Risets ursprungsland kan man kolla vid Bäst före -datum på förpackningen. Möjliga ursprungsländerna är Spanien, Italien, Rumänien och Grekland.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia sisältäviä viljoja.

Kan innehålla spår av spannmål som innehåller gluten.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1518 kJ
energia363 kcal
Rasva1.5 g
josta tyydyttynyttä0.5 g
hiilihydraatit79 g
josta sokereita0.5 g
ravintokuitu0.7 g
proteiini6.7 g
suola0.03 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 8 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).

Pakkausvaihtoehto: