Käyttöohje

Riisipuuroa varten kiehautetaan 3 dl vettä. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Puuroriisiä ja annetaan veden imeytyä riisiin. Lisätään 7 dl maitoa ja kiehautetaan uudelleen. Haudutetaan kannen alla 45 min. Puuroriisi turpoaa keitettäessä n. 2½ -kertaiseksi.

Ainekset

Riisi.

Ris.

 

Saattaa sisältää hyvin pieniä määriä muiden viljojen pölyä.

Kan innehålla mycket små mängder damm av andra sädesslag.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(50 g)
DI﹡
energia1421 kJ710 kJ9 %﹡
energia339 kcal170 kcal9 %﹡
Rasva1 g0.5 g< 1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.2 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit75 g38 g15 %﹡
josta sokereita0.5 g0.2 g< 1 %﹡
ravintokuitu2.1 g1 g
proteiini7.6 g3.8 g8 %﹡
suola0.025 g0.012 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 8 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).