Käyttöohje

Riisipuuroa varten kiehautetaan 3 dl vettä. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Puuroriisiä ja annetaan veden imeytyä riisiin. Tämän jälkeen lisätään 7 dl maitoa ja annetaan puuron kiehua hiljalleen kannen alla noin 40 min välillä sekoittaen. Puuroriisi turpoaa keitettäessä n. 2½ -kertaiseksi.

Käyttökohde

Sopii erinomaisesti perinteiseen riisipuuroon, marjapuuroihin, laatikkoruokiin, jälkiruokiin, piirakoiden täytteisiin ja muuhun leivontaan.

Ainekset

Riisi. Riisin alkuperämaa on nähtävissä Parasta ennen -päiväyksen yhteydessä. Mahdollisia alkuperämaita ovat Espanja, Italia, Romania ja Kreikka.

Ris. Risets ursprungsland kan man kolla vid Bäst före -datum på förpackningen. Möjliga ursprungsländerna är Spanien, Italien, Rumänien och Grekland.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia sisältäviä viljoja.

Kan innehålla spår av spannmål som innehåller gluten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(50 g)
DI﹡
energia1518 kJ763 kJ9 %﹡
energia363 kcal182 kcal9 %﹡
Rasva1.5 g0.8 g1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.5 g0.2 g1 %﹡
hiilihydraatit79 g40 g14 %﹡
josta sokereita0.5 g0.2 g< 1 %﹡
ravintokuitu0.7 g0.4 g
proteiini6.7 g3.4 g7 %﹡
suola0.03 g0.02 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 8 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).

Pakkausvaihtoehto: