Käyttöohje

Riisipuuroa varten kiehautetaan 3 dl vettä. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Puuroriisiä ja annetaan veden imeytyä riisiin. Tämän jälkeen lisätään 7 dl maitoa ja annetaan puuron kiehua hiljalleen kannen alla noin 40 min välillä sekoittaen. Puuroriisi turpoaa keitettäessä n. 2½ -kertaiseksi.

Ainekset

Riisi. Riisin alkuperämaa on nähtävissä Parasta ennen -päiväyksen yhteydessä. Mahdollisia alkuperämaita ovat Espanja, Italia, Romania ja Kreikka.

Ris. Risets ursprungsland kan man kolla vid Bäst före -datum på förpackningen. Möjliga ursprungsländerna är Spanien, Italien, Rumänien och Grekland.

 

Saattaa sisältää hyvin pieniä määriä muiden viljojen pölyä.

Kan innehålla mycket små mängder damm av andra sädesslag.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(50 g)
DI﹡
energia1460 kJ730 kJ9 %﹡
energia345 kcal172 kcal9 %﹡
Rasva1 g0.5 g< 1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.2 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit75 g38 g14 %﹡
josta sokereita0.5 g0.2 g< 1 %﹡
ravintokuitu2.1 g1 g
proteiini7.6 g3.8 g8 %﹡
suola0.025 g0.012 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 8 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).