Riisi+Ohra uunipuuro

Riisi+Ohra uunipuuro
6-8:lle
1dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
1dlMyllyn Paras Puuroriisiä
lmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1tlsuolaa
(1-2dlsuikaloituja, kuivattuja aprikooseja)

Valmistusohje

Mittaa suurimot voideltuun uuninkestävään vuokaan. Lisää maito ja suola sekä halutessasi aprikoosisuikaleet. Anna kypsyä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 1½ tuntia. Anna vetäytyä jonkin aikaa uunista ottamisen jälkeen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (8)

Tosi hyvää puuroa. Maistuu koko perheelle.
Aprikoosisuikaleet oli tässä tosi hyvä idea. Suosittelen!
tosi,tosi hyvää ja myös terveellistä.suosittelen kaikille.t:nina
Hyvää. Erinomaista: kevyttä,edullista ja ravitsevaa...
IHAN TAI SIIIIIIIS TOOOOSI HYVÄÄÄÄÄÄÄ
TOSI HYVÄÄ KYLMÄN MAIDON KASSA JA VÄN KANELIA
Tästä tulee aivan ihanaa puuroa. Olen itse syönyt usein riisipuuroa, mutta tämä puuro on tosi hyvää... Meitä on kaksi 62v ja 74v ja syön itse joskus puuroa lounaalla ja päivällisellä mukana hedelmiä ja vihanneksia.
erittäin maukasta puuroa syntyi! !joulunodotusta toivottaa raija kivelä.